ممکن است در طی سالهای آینده شاهد عرضه محصولاتی باشیم که تنها با یک لمس ساده امکان تعویض بین دو نمایشگر OLED و E-ink را فراهم میکنند. اپل چندی قبل ایده طراحی چنین گوشی هوشمندی را مطرح کرد و حتی یک فایل Patent از گوشی هوشمند بهرهمند از این فناوری نیز به ثبت رساند اما متاشفانه تاکنون اطلاعات جدیدی از این محصول در اختیار قرار نگرفته است. به نظر میرسد پس از گوشیهای تاشو یا انعطاف پذیر، نوبت به عرضه گوشیهایی برسد که قابلیت کشسان دارند و بسط پذیر هستند. با استفاده از این زبان طراحی میتوان نه تنها گوشیهای هوشمند بلکه انواع گوناگونی از دستگاهها یا ملزومات جانبی را به صورت بسط پذیر طراحی کرد تا در مواقع نیاز به حمل و نقل، فضای کمتری را اشغال کنند. اما این روزها این دستگاهها دارای یک نمایشگر بزرگ و لمسی هستند و همچون دوربینهای قدرتمند و حرفهای میتوانند تصاویر و ویدیوهای با کیفیتی را به ثبت برسانند. بارزترین تأثیر معرفی فناوری درک سه بعدی در گوشیهای هوشمند ، افزایش عکسبرداری و افزایش قابلیت های کاربرد AR است.
بررسی هدفون هواوی FreeBuds 4i ؛ تعریف کارایی به قیمت
توسعه شارژ سریع بی سیم با قدرت بالا یکی دیگر از شگفتیهای سازندگان گوشیهای هوشمند امسال است. OPPO (۴۰W) ، Xiaomi (۵۰W) ، Huawei (۵۰W) و Meizu (۲۷W) همگی فناوری شارژ بی سیم سریع را به کاربران عرضه کردند و مزیت شارژ بی سیم پرقدرت این است که سیم شارژ دیگر محدودیتی ندارد. آيفون 7 پلاس اولين گوشي هوشمندي بود که در ساخت آن از لنزهاي ثانويه با قابليت بزرگ نمايي 2 ايکس استفاده شد؛ اين فناوري برتر کاربر را قادر ميسازد تا بدون کاهش کيفيت تصوير بزرگ نماي مورد نظر خود را بر روي عکس انجام دهد.
این یعنی دستگاههای پسیو به یک منبع تغذیه از خود نیازی ندارن و به جای اون میتونن توان خودشون رو از میدان الکترومغناطیسی که توسط یک دستگاه NFC اکتیو تولید شده دریافت کنن. تمام فعالیتهای NFC توسط ترکیبی از یک مدار مجتمع که تراشه NFC نام داره با برچسب NFC انجام میشه. تراشههای NFC انواع مختلفی دارن و برای اونکه میدان ارتباطی برقرار بشه به یک آنتن نیاز دارن. برچسب NFC هم که با پروتکلهای NFC تطابق داره، تراشه و آنتن رو دربرمیگیره. این برچسبهای توانایی ذخیره اطلاعات رو دارن و فقط دستگاههای NFC قادر به خوندن این اطلاعات هستن.
کدامیک از کارت های گرافیک انویدیا یا AMD عملکرد بهتری دارند؟
فناوری 6G از نظر فنی چالشی قابل توجه است، زیرا گسترش طیف تا ۳۰۰۰ گیگاهرتز ، ساخت آنتنهای جدید و دیگر زیرساختها برای دسترسی به این فناوری ضروری است. شرکت پرایمیت لبز به تازگی از نسخه جدید بنچمارک محبوب گیکبنچ رونمایی کرده است. ایرانسل بسته ترکیبی ویژهای را به مناسبت عید سعید مبعث، برای تمام مشترکان خود در نظر گرفته است.
از آن زمان ، جنگ قدرت مجله خبری موبایل و تکنولوژی سیمی به طور رسمی آغاز شد و در سال ۲۰۲۰ ، VIVO و Xiaomi فناوری شارژ سیمی ۱۲۰ وات را کشف کردند، این ویژگی خیلی کاربردی میتواند باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری را در مدت زمان ۲۰ دقیقه کاملاً شارژ کند. پرچمدار سامسونگ بهتازگی وارد بازار ایران شده است که بررسیهای دیجیاتو نشان میدهد قیمت آن در آیندهای نزدیک کاهش خواهد یافت. تبدیل گوشی هوشمند به وبکم لزوماً یک قابلیت جدید برای اندروید نیست، اما اولین باری است که سیستمعامل اندروید به کاربران اجازه میدهد گوشی خود را بدون استفاده از برنامه شخص ثالث به وبکم تبدیل کنند. درحالحاضر، نمایشگر آیفون ۱۴ پرو مکس میتواند به حداکثر روشنایی ۲۰۰۰ نیت دست پیدا کند. کاربران آیفون میتوانند با باز کردن برنامه، انتخاب «Recents» و سپس ضربه زدن روی نماد «i» بررسی کنند که تماسهای FaceTime چقدر داده مصرف میکند.
- ساعت هوشمند TicWatch Pro که محصولی از کمپانی Mobvoi است نیز به کاربران اجازه میدهد که با تعویض نمایشگر اصلی بین دو پنل OLED و LCD، موجب افزایش میزان شارژدهی این محصولات شوند.
- علاوه بر نوآوری های سازندگان گوشی های هوشمند در ساختار گوشی های هوشمند ، دستاوردهای فن آوری شرکت های بالادستی را نمی توان نادیده گرفت.
- در آینده میتوانیم شاهد آن باشیم که با استفاده از پنلهای ال ای دی که در پشت گوشی تعبیه میشوند، کاربران میتوانند رنگ گوشی خود را درست مثل عوض کردن پس زمینه تغییر دهند.
- از این نظر ، روش micro PTZ این است که نسبت لنز و عنصر حساس به نور را با هم ثابت کند.
- کنفرانسهای I/O گوگل و WWDC اپل از جمله رویدادهایی هستند که همه ساله به قسمتی از این پرسش پاسخ میدهند.